Herečka Diana Mórová je součástí show Česko Slovensko má talent již od páté série. V roce 2015 zasedla do porotcovského křesla jako čtvrtý „kat“ a výkony soutěžících hodnotí až dodnes. Jak však sama přiznala, v začátcích měla z této práce velké obavy.

Kritiku bere to jako součást své profese. „Já pořád říkám, že to je moje práce. To je někdo jiný a i v tom Talentu jsem někdo jiný. I když to tak nevypadá, je tomu tak. V Talentu musíte být více otevřený,“ vysvětlila. „Když mě poprvé zavolali, ptala jsem se, jestli tam vůbec patřím. Doposud mám všelijaké kritiky, ale pak jsem si řekla, že už to ani není třeba číst. Neboť třeba být i takový, ne vždy milý. Nedá se být pořád milý, to je nudné,“ míní Diana, která hejty na adresu jejího porotcování neřeší.

Přestože si mnozí ve svých obývácích myslí, že ohodnotit výkony na pódiu je jednoduché, opak je pravdou. Porotci totiž musí myslet na několik věcí. „Po těch ročnících jsem se naučila jak ty lidi hodnotit. Není to lehké a já mám také trému někoho ohodnotit. Ono to vypadá, že se pořád směju, ale v hlavě mi to běží, abych řekla tomu účinkujícímu buď něco vtipného, nebo i když kritického, tak ho nemůžete urazit. Takže, mám trému, jak to říct. I jak být zajímavá a to vše vám v té hlavě běží. Nemůžete se opakovat...je to náročná práce,“ zhodnotila Diana.

CSMT  - porota Zdroj: TV JOJ

​Navíc, jako žena v porotě to má ještě o něco složitější než její mužští kolegové. „My ženy musíme přijít o tři hodiny dříve do práce, abychom byli krásné. To si nikdo neuvědomuje. K tomu všemu stojíte na podpatcích a nohy vás bolí. To chlapi nemají. Oni se prostě obléknou a jdou. My se musíme nalíčit, obléct, dát si podpatky a to je strašné. Být stále hezká, usměvavá, vzadu ramena, abyste i byli sexy. A oni si tam sedí a povídají si,“ řekla se smíchem. Inu, a jaký je Dianin recept na úspěch? „Ľubica Čekovská mi jednou řekla – nemůžeme se usalašit zda ve vztahu, či v práci, neboť potom budeme nudné a už nebudeme zajímavé. Naše práce je o tom, že na sobě musíme pořád pracovat,“ dodala.

20 rokov  S VAMI - Diana Mórová a Jaro Slávik Zdroj: TV JOJ

Přihlašte se do jubilejního 10. ročníku show Česko Slovensko má talent! Termíny a místa najdete ZDE!

Sledujeme sociální sítě