Zuzana Mauréry se ztrácela před očima: Důvodem její rapidního zhubnutí byla zákeřná rakovina!

Oblíbená herečka Zuzana Mauréry se v čase pandemie nebezpečného koronavirus pořádně změnila. Brunetka zhubla, ale nebylo to cílené. Právě naopak, kilogramů se zbavila, protože se trápí.

Zuzana Mauréry zhubla už před nějakým časem a mnozí si všimli, že jí to neskutečně sluší. Avšak herečka se nezbavovala kilogramů cíleně. Její rapidní úbytek váhy způsobilo onemocnění její mámy. Ta bojovala s onkologickým onemocněním. Jelikož máma je vždy jen jedna, Zuzana se o tu svou bojí, což se odrazilo na jejím vzhledu. "Udělala jsem deal s'horným manažmentem', že zatímco máma nebude zdravá, nebudu jíst sladké. Měla jsem motiv, přes který nejdou vlaky. Vzdala jsem se své Achillovy paty, toho, co mi dělá největší požitek a je mou největší hrozbou. Každý, když má prázdno v duši, tu díru potřebuje něčím ucpat a každý ji zacpává něčím jiným," vysvětlila herečka.

Naštěstí máma Zuzany nad zákeřnou rakovinou vyhrála. "Když máma přišla od onkologa jednou domů a říká, že už tam nemá, co tam měla, tak se mě hned zeptala:'A nyní co, začneš jíst sladké? Po čase jsem znovu začala, neboť takový byl deal. Je to hlavně její zásluha, ale vše se počítá," prozradila. Z pozitivních lékařských výsledků své mámy se herečka patřičně těší a proto se na její tváři objevuje i stále častěji úsměv.

Zuzana Mauréry Jedna z hlavných postáv čiernej komédie Hrobári si na túto príležitosť zvolila elegantné, ale zároveň mladistvé bodkované šaty. Šmrnc len podtrhol roztomilý náhrdelník s čerešničkami. Zdroj: Profimedia