Tomáš Maštalír ukázal svou krásnou manželku Kristínu: Podívejte, jaká byla nádherná!

Oblíbený herec, známý ze seriálů Za sklem či Ministři, si v sobotu na galavečeru OTO převzal zlatou sošku v kategorii Herec. Na společenském akcí ho doprovázela jeho krásná manželka Kristína, která vypadala opravdu božsky!

Sexsymbol Tomáš Maštalír prožívá nejkrásnější časy svého života. Ty začaly v momentě, kdy do jeho života vstoupila 36letá Banskobystričanka Kristína. Po několikaměsíční známosti se před dvěma lety v tichosti tajně vzali v zahraničí bez přítomnosti rodiny či médií. Pár měsíců po svatbě vyplulo na povrch, že zamilovaní novomanželé už i čekají své první miminko. Dcerka Emma přišla na svět koncem července a tento rok již oslavila své první narozeniny.

Hvězda úspěšného seriálu Za sklem se příliš neúčastní společenských akcích, ale pokud už někam přijde, rozhodne po jeho boku nechybí právě žena jeho života. Stalo se tak i v sobotu, když ruku v ruce přišli na slavnostní udílení cen OTO. Milovanou manželku Kristínu zmínil i ve své děkovné řeči, když si převzal sošku v kategorii Herec. "Děkuji svým dvěma holkám. Své manželce za výdrž, za statečnost a za pochopení, že přesto, že její muž neodešel za prací do zahraničí, stále nikdy není doma," vzkázal své osudové ženě z pódia, která byla v ten večer opravdu okouzlující. Na velkolepý večer si zvolila nadýchané černobílé puntíkované šaty, které doplnila jednoduchými lodičkami, kabelkou a širokým páskem v černé barvě. Nechyběla ani typická červená manikúra, která zdobí ruce paní Maštalírovej na každém akcí. Inu, Tomáš si opravdu vybral výborně, co říkáte?

FOTO manželů Maštalírovců najdete v galerii: