Oblíbená moderátorka TV JOJ se na svém Instagramu podělila o fotografie se syny z maturitního plesu jednoho z nich. Z malých chlapců vyrostli pořádní fešáci. Co říkáte?
Sympatická blondýnka, která je tváří oblíbeného pořadu Na chalupě, se kromě práce naplno věnuje i svým dvěma synům. Oba jsou už dospěláci a při pohledu na ně je jasné, po kom zdědily geny. Jeden z jejích synů letos ukončil studium na střední škole - na jeho maturitním plese měla proslov za rodiče. "Můj drahý synku už jsi tedy oficiálně dospělý. Kdy se to stalo?" Rozněžnila se na své sociální síti Katka. Přiznala zároveň, že z proslovu měla obrovský respekt. "Když jsi mě se svými spolužáky požádal o proslov za rodiče, dostala jsem trému. Trému, kterou jsem nezažila ani při moderování live televizního přenosu!" Pro moderátorku byl maturitní ples zároveň vzpomínkou, jelikož tam před několika lety sama zakončila svá středoškolská studia!
Zdroj: IG/katarina_jesenska

Kateřina má ve svých dvou synech - v mladším Samkovi a starším Jakubovi - silnou oporu. Kromě toho, že po mamince zdědili krásu, dostali do vínku i její šikovnost a pracovitost, takže se v životě určitě neztratí!

Sledujte pořad Na chalupě dnes v 16:50 na TV JOJ! 

Sledujeme sociální sítě