Naši kluci začínají nový život: Kam povedou jejich první kroky po prázdninách?

Natáčení seriálu NAŠI je definitivně ukončeno a všichni herci tak mají po letech za sebou první skutečné prázdniny. I ty se však, podobně jako ostatním jejich vrstevníkům, končí a čekají je nové výzvy.

Letní prázdniny se skončili a začíná pro všechny školáky nový školní rok. Přesně jako pro nejmladší herce ze seriálu NAŠI -  Gregora Milera, Maxa Bolfa a Davida Krajčíka. První dva z nich se ještě koncem června rozloučili se svými školami, protože už od září je čekají nové lokality a tedy i nové životní etapy. Nejmladší z kluků Max Bolf se na tuto novou příležitost a spolužáků moc těší. Bude to přitom v zahraničí na střední škole zaměřené na film - konkrétně v Brně.

Maxo by chtěl být režisérem, a to alespoň takovým dobrým, jako je režisér seriálu NAŠI Peter Begányi. "Na tuto školu jsem se chtěl nejvíce dostat a jsem rád, že se to podařilo. Život nabere nový smysl," těší se z nových začátků Maxo. V Brně však nebude sám. Ve stejném městě bude studovat i jeho herecký kolega Gregor Miler. Ten si zas zvolil soukromou vysokou školu a zaměří se na studium managementu a psychologie nebo digitálního marketingu. Důležitější než škola, jsou však pro něj jiné věci. "Chci být v budoucnu hlavně spokojený a šťastný a je jedno, co budu dělat," říká představitel nejstaršího z Rodinovců. Pro Davida Krajčíka se však situace ve škole vůbec nemění. Pokračuje ve studiu na téže škole.

Tagy: Naši