Zdieľaj

Rozkošná Martinka ze Sedmého nebe prosí lidi o pomoc: Pomozte mi zachránit tátu!

Štěbetavou holčičku znají naši diváci ještě ze Sedmého nebe a později začala hrát i v seriálu TV JOJ, Nový život. V něm si toužila zahrát, aby vydělala penízky na léčení pro svého otce. Aby se po nehodě postavil na nohy, potřebuje ale nákladnou léčbu. Proto se rodinka obrací s prosbou pomoc na dobrých lidí!

Příběh Martina a jeho rodiny jsme vám V sedmém nebi představili ještě v listopadu 2019. Po nehodě zůstal ochrnutý a upoután na invalidní vozík. Aby se mohl postavit na nohy, musel by absolvovat několik drahých léčení. Ty si však vůbec nemohli dovolit. Velmi to trápilo malou Martinku, jeho dceru, která se navzdory svému nízkému věku rozhodla jednat. Napsala do Sedmého nebe, že by toužila si zahrát v seriálu Nový život, aby tatínkovi vydělala peníze na léčení. Štěbetavá holčička roli v seriálu dostala a byla tak šikovná, že si ji tvůrci ponechali a vymysleli ji samostatnou dějovou linii. Léčba, kterou její otec potřebuje, je však velmi nákladná. Proto se rodinka rozhodla se obrátit s prosbou o pomoc na dobré lidi. "Podle slov mých lékařů mám velkou šanci po léčbě kmenovými buňkami a následné rehabilitaci opět chodit po vlastních nohou. Léčbu dělají v nemocnici v Malackách, kam musím cestovat z Medzeva na dva dny. Jedna aplikace kmenových buněk stojí 2500 € a na to, abych se mohl opět plnohodnotně starat o své dívky, potřebuji léčbu zopakovat alespoň 8 - 10 krát," napsal Martin na stránce Ľudiaľuďom, na které je pro něj rozjetá sbírka.

Celá rodina si ze všeho nejvíc přeje, aby se Martin postavil na nohy a mohl znovu chodit. Přestože k tomu vede dlouhá a náročná cesta, všichni jsou odhodláni zabojovat za svůj sen. "Každý den na sobě pracuji, cvičím, snažím se rehabilitovat. Můj stav se zlepšuje pomaličku, ale je potřebné neustále cvičit. Absolvoval jsem už několik léčení - rehabilitace, akupunkturu, léčbu kmenovými buňkami, ale od mého vytouženého cíle postavit se na nohy je to ještě daleko," zhodnotil Martinkin otec.

Rodince můžete finančně přispět a pomoci zde:

V7N Martin Zdroj: Ludia Ludom