Toto jste o Alexandrovi Bártovi určitě nevěděli: Neuvěříte, čemu se věnuje!

Oblíbeného herce můžete vidět již brzy jako manažera hotelu v novém seriálu Delukse. Natáčení bylo časově náročné, ale Ňusi si vždy našel čas na svou přítelkyni Henrietu a jejich dceru.

Nový komediální seriál Delukse se odehrává v pětihvězdičkovém hotelu Danubia Queen, v atraktivním prostředí luxusu a přepychu. Personál se dostává do neuvěřitelných situací ve snaze zajistit hladký chod hotelu, aby lahodil nepříjemnému majiteli, který hledá důvody, aby je mohl vyhodit.

V seriálu Delukse hraje velmi důležitou roli manažer hotelu, Daniel Liška, který řeší všechny problémy hotelu a zahrání zaměstnancům krky. Této úlohy se zhostil vynikající herec Alexander Bárta, který se na natáčení vždy velmi těšil a spolupráci se štábem si pochvaloval. Na place se setkával s mnoha herci, se kterými spolupracuje již několik let. ,,Jsme kolegové z divadla, takže se známe a jde to velmi dobře," vysvětluje Bárta. Přestože každý natáčecí den začínal o páté hodině ráno, Ňusi si vždy našel čas na odpočinek a relax.,,Když nepracuji tak rád spím, cvičím a chodím na jógu. Věnuji se sportu a jsem velmi rád, když můžu tyto aktivity spojit s dcerou a Henrieta," prozradil Bárta. Nenechte si ujít skvělý seriál Delukse, který si vás okamžitě získá vynikajícím humorem a nejlepším hereckým obsazením.

Zdroj: Facebook

Sledujte nový komediální seriál Delukse od 4. září na JOJ Family!