Úspěch a slávu Dary Rolins jednoduše některých lidí pořádně štve a dávají jí to pocítit. Co je však štve nejvíce, je její dokonalé tělo, kterým se ve svých 46 letech ráda pochlubí, a to nejen na sociálních sítích.

Dara Rolins kromě pěveckého talentu má i oslnivý vzhled a sexy postavu. Proto právem patří mezi nejostřílenější a nejatraktivnější slovenské divy vůbec. Za vším se skrývá neustálá práce nejen na profesionální úrovni, ale i na zevnějšku. Pro Daru je svědomitá, denno-denní péče o svůj vzhled naprostou samozřejmostí a možná právě proto na 46 let vůbec nevypadá. Ona si je toho vědoma a ráda vystavuje pravidelně své tělo na sociálních sítích na odiv. Vždyť proč také ne. V jejím případě skutečně je co obdivovat. Něco jiného si však myslí někteří z jejích fanoušků či spíše nepřející. Nedávno v jednom z jejích příspěvků zveřejnila běžný text, který popisoval to, jak vypadá její běžný sobotní den. To vše dotvářela její sexy fotka s dokonalou postavičkou a cihličkami na břiše. Právě to však bylo vodou na mlýn pro více komentujících, kteří si neodpustili poznámky, jak souvisí "polonahá provokativní fotka" s textem, který napsala.

Dara Rolins schytala od Dara Rolins schytala od

Dara se však rozhodně nenechala zahanbit a její reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Občas jsou naše příspěvky bezduché více, občas méně. Hlavní je se z toho ani ze sebe nepos*t. Nelámeme tady atómy a tato platforma nemá žádné předepsané postupy, funguje pocitově, na neomezených levelech hráčské úrovně a každý si tu jde ten svůj příběh, pro někoho více, pro někoho méně reálný. A i to je naprosto v pořádku. Ideálně pokud funguje jako inspirace, pohladí, pobaví, popostrčit lidi k zamyšlení," svěřila se Dara svým fanouškům. Zároveň se zamyslela nad motivací lidí, kteří jí pod fotku napíšou něco hanlivé či poukazují na to, že v jejím věku by se už v odvážných pózách fotit raději neměla. "Chtějí mě naštvat? Rozplakal? Vím přesně, kolik let mám a upřímně, řeším dost mnoho věcí, ale můj věk a to, jak vypadám, to fakt není. Asi jako myslet si, že JLo nebo Kim dávají do smutku komenty o jejich velkém zadku? Věřte mi, mají to v péčku a dobře dělají. Nic z toho totiž nemění na faktu, že jsme šťastné, úspěšné, spokojené. A to i a možná právě díky svému věku a tomu, jak vypadáme," dodala úspěšná a sexy zpěvačka na závěr. Těmito slovy tak pořádně zchladila všechny ty, kteří měli potřebu radit a starat se jí do života.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A pretože sedím v aute?, mám čas :). Listujem si instagramom a čítam si vaše odkazy pod mojim posledným príspevkom. Odpoviem, zareagujem na ten, pri ktorom som sa pousmiala??Prečo tá nepokorná fotka k tak pokornému textu?:) Nemôžem povedať, že by som programovo riešila a dokreslovala text fotkou alebo naopak. Na instagrame ide v zásade skôr o fotky než o text, aj preto ma baví. Neobťažuje, nezdržuje. Občas sú naše príspevky bezduché viac, občas menej:)), hlavné je sa z toho, ani zo seba nepos*ť. Nerozbíjame atom a táto platforma nemá ŽIADNE predpísané postupy, funguje pocitovo, na neobmedzených leveloch hráčskej úrovne a každý si tu ide ten svoj príbeh:) ??. Pre niekoho viac, pre niekoho menej reálny. A aj TO je úplne v poriadku. Ideálne ak funguje ako inšpirácia, pohladí, pobaví, popostrčí ľudí k zamysleniu. Často premýšľam, čo sa odohráva v hlavách ľudí, ktorí mi pod fotku napíšu niečo hanlivé, alebo učinia objav, že som "stará" ?. Chcú ma naštvať? Rozplakať:)? Viem presne koľko rokov mám a úprimne, riešim dosť veľa vecí, ale môj vek a to, jak vyzerám to fakt nieje:). Asi ako myslieť si, že JLo alebo Kim dávajú do smútku komenty o ich veľkom zadku?. Verte mi, majú to v péčku a dobre robia:). Nič z toho totiž nemení na fakte, že sú/sme šťastné, úspešné, spokojné. A to aj a možno PRÁVE vďaka svojmu veku a tomu, ako vyzeráme:)...

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě