Neodmyslitelnou součástí oblíbeného pořadu Inkognito je od jejích začátků v roce 2003 Vlado Voštinár. Vůbec první zábavný pořad v historii JOJky se stal už v úvodu absolutním diváckým hitem, což potvrzují i slova moderátora.

První díly pořadu se nenatáčely v ateliéru, ale v divadle L+S a tato představení byla vždy okamžitě vyprodána. „Inkognito bylo tehdy hlavně jiné v tom, že lidé si na něj kupovali vstupenky, neboť se to natáčelo v divadle L+S a bylo to součástí divadelního programu. Vzpomínám si, že Inkognito bylo vždy vyprodáno jako první. Během dvou dnů bylo Inkognito škrtnuto s dovětkem vyprodáno. Bylo to velmi motivující, potěšující, ale zavazující. Jelikož já jsem tehdy nastoupil jako malinko známý moderátor, až bych řekl, že jako začínající v takových velkých projektech, tak to bylo spjato is obrovskou nervozitou,“ řekl Vlado pro joj.sk.

Součástí panelu, byly už v původním formátu Inkognita známé osobnosti, jako například Zdenka Studenková, Maroš Kramár, Magda Paveleková, Emil Horváth ml., Janko Kroner, Josef Vajda, Kamila Magálová, Ady Hajdu či Andy Kraus. Není proto divu, že Voštinár měl před prvním natáčením, jako víceméně začínající moderátor, pořádný stres. „Před prvním Inkognitem jsem měl sezení s producentem, na kterém mi dal asi nejtěžší zadání, jaké jsem já kdy dostal. Řekl mi, že: Budeš tam se čtyřmi absolutně největšími slovenské hvězdami. Ty je musíš přesvědčit, že jsi stejně kvalitní jako oni. Budeš sice poslední v pořadí, ale ve výsledku to musí vypadat, že ty táhneš káru. A to bylo opravdu velmi náročné. Oni mě museli jednoduše přijmout jako sobě rovného, neboť jinak by to nefungovalo. A asi se to podařilo,“ dodal s úsměvem.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Sledujte Inkognito každé pondělí po seriálu Hranice ve 21:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě