Televize JOJ na podzim nabídne divákům i jeden pořádně temný příběh. Nový mysteriózní seriál Lovec přinese tajemné vyšetřování i prvky hororu. Něco podobného jste na našich obrazovkách ještě neviděli!

Seriál Lovec si získá jak fanoušky mystery hororu, tak i kriminálky. Jedinečná kombinace žánrů divákovi TV JOJ přinese neopakovatelný televizní zážitek. V hlavních rolích na vás čekají Jana Kolesárová a Pavel Kříž. Ostatní jména vám budeme postupně odhalovat na našich sociálních sítích a webu joj.sk !

A na co se můžete těšit? 

Mezi námi běžnými lidmi se pohybují démoni, kteří hledají vhodnou tělesnou schránku pro svoji existenci. Náš vnitřní poměr dobra a zla a naše životní rozhodnutí určí, zda se démonovi podaří do nás vstoupit a do jaké míry nás ovládne. Proti nim nás spojuje přirozený pud se zlem bojovat. Pro některé je tento boj osobní, pro jiné zase otázka politiky nebo vyšších hodnot. Seriál Lovec představuje tajnou organizaci ve struktuře církve, která se snaží tyto démony vypátrat a zneškodnit, má k tomu metody, ale ani tak to není snadné. Není snadné ho poznat a přemoci, ale jde o zachování rovnováhy našeho světa.

Na LOVCE se můžete těšit už na podzim na JOJce!

Sledujeme sociální sítě