Farmáři Marián a Petr se vyberou díky JOJ Family z malých statků přímo do New Yorku!

Jak to dopadne?

V zábavním pořadu Moje první dovolená se na svůj první výlet do zahraničí vyberou farmáři známý ze čtvrté série show Farmář hledá ženu - samotář Peter ze Slatinských Lazů a požitkář Marián z Lučence. Přestože si v televizní seznamce svou vyvolenou nenašli, našli něco, co je často důležitější - dobrého přítele. Zralí muži se na natáčení skamarádili natolik, že se rozhodli, že svou dobrodružnou dovolenou zažijí právě spolu. Pracovití muži z malých vesniček ale zůstali šokováni, když zjistili, že jejich cílovou stanicí je New York. Největší hrůzu měli oba z letadla, protože ani jeden z nich ještě nikdy neletěl. Zejména Mariánovi se splnili jeho nejhorší představy. Jakmile letadlo nabralo rychlost a začalo stoupat, začalo mu být nevolno.

Čelo měl poseté krůpějemi potu, točila se mu hlava a obracel se mu žaludek. Jeho téměř kolapsový stav pořádně zabavil kamaráda Petra, který si z něj celou dobu utahoval. Marián to nakonec nezvládl a poctil ho štiplavými slovy. "Drž p***. Nekvákaj furt! Fuj! Ty kokos, fuj," zařval na farmáře. Ani po nějakém čase se jeho stav nezlepšil, na co prozradil, že má strach z výšek. "Joj, já se nemůžu ani ven podívat," konstatoval. Situace se opakovala, když se muži rozhodli v New Yorku navštívit rozhlednu na vrchu Rockefellerova centra. Zatímco Slatinčan si nekončený výhled užíval plnými doušky, Lučenčan stál těsně u zdi a modlil se, aby tuto vysokou budovu opustili.

Jak dopadne jejich cesta do New Yorku? To uvidíte už v středeční epizodě pořadu Moje první dovolená o 21:30 na JOJ Family!