Neodmyslitelnou součástí oblíbeného zpravodajského pořadu Krimi byla více než 13 let moderátorka Monika Šebová. Sympatická blondýnka však na Silvestra odmoderovala své poslední vysílání v televizi JOJ. Kdo si po ní sedne do moderátorského křesla?

Zpravodajský pořad Krimi začala televize JOJ vysílat 2. února 2008, přičemž první vysílání uváděla moderátorská dvojice ve složení Monika Šebová (tehdy Bruteničová) a Michal Farkašovský. Spolu se Stanislavou Kováčik a Pavlem Michalkem tvořily dvě stabilní moderátorské dvojice, které až na výjimky nemocí či mateřských dovolených působily v Krimi od začátku až po současnost. Poslední vydání Krimi v roce 2021 bylo zároveň i posledním pro Moniku Šebovou.

Za téměř 14 let seděla v moderátorském křesle přibližně 2500 dní a uvedla kolem 18 tisíc příspěvků. „Já chci Monice poděkovat za 13 společně odpracovaných let. Myslím, že to byl velmi užitečně strávený čas. Také děkuji za to, že na začátku uvěřila té myšlence a, že i díky ní, jsou Krimi již 13 let velmi oblíbený pořad a denně si ho zapínají statisíce lidí. Takže, děkuji a přeji všechno dobré za celou redakci,“ řekl její moderátorský kolega Michal Farkašovský. "Děkuji Monice za dlouholetou spolupráci, když společně s ostatními kolegy stála u zrodu a úspěchu našeho krimi zpravodajství, a přeji jí v pracovním i osobním životě mnoho úspěchů," uvedl na svém Facebookovém profilu generální ředitel JOJ Group Marcel Grega. Zároveň také prozradil, kdo se stane novou moderátorkou Krimi. "Na jejím místě ji od nového roku 2022 nahradí zkušená redaktorka Iveta Krupová, která se už v minulosti osvědčila i v moderátorském křesle," doplnil Grega.

p>
Tagy: Krimi

Sledujeme sociální sítě