Tímto videem to všechno začalo: Evelyny kuny zválcovaly internet!

A teď dobíjí i telku.

Lidé ji začali poznávat na vystoupeních stand up comedy, když Eva Kramerová alias Evelyn týden co týden vtipnými příhodami bavila davy po celé Bratislavě. Později však mladé charismatické děvče zjistilo, že chce něco víc, než jen vystupovat po večerech v bratislavských lokálech. Rozhodla se rozšířit pole působnosti na to nejlepší médium - internet. Svůj dar řeči a přirozený talent využila na natáčení vlastních autentických videí, ve kterých vystupovala v různých podobách "typických" slovenských žen. Ať už to byla role vesnické Gity, která skypovala s neposlušným manželem Josefem, nebo to byla klasická postava hloupé blondýny Evelyn, lidé si ji okamžitě zamilovali.

Do povědomí široké veřejnosti se však dostala poté, co na svém facebookovém profilu zveřejnila dnes již kultovní video z Chorvatska, ve kterém hledala kuny. Jde o příběh typické blondýny, která nechápala, že kuny neoznačují jen zvíře, ale i chorvatskou měnu. "Bloncka" byla zoufalá z toho, jak rychle sehnat 60 zvířátek. Inspiraci pro svá videa hledá v každodenním životě, ať už od přátel, kolemjdoucích, v tramvaji nebo v obchodě.

O tom, že její videa se staly skutečně kultovními, není nejmenších pochyb, protože její kariéra od té doby neustále stoupá raketovou rychlostí nahoru. Přesně rok po zveřejnění pamětních kun začala natáčet vlastní seriál Svět podle Evelyn. Ten je samozřejmě také inspirován naší hlavní hrdinkou z Oravy, která se dennodenně boří s většími či menšími problémy, pokusy o dokonalé rande nebo o sbalení boháče. To vše spolu s dalšími zvučnými hereckými jmény.

Podívejte se také na kultovní video s kunami, které dobylo Slovensko!

Sledujte komediální seriál Svět podle Evelyn dnes po talentů o 21:45 na JOJ Family!

Tagy: Evelyn