Moderátor David Gránský ukázal své bratry: Wau, odpadnete, jak se na sebe podobají!

Moderátor oblíbené show Česko Slovensko má talent a úspěšný herec se pohybuje ve vodách showbyznysu už opravdu dlouhá léta. Protože si ale své soukromí, jen málokdo ví, že má i bratra. Dokonce hned dva - staršího a mladšího!

David Gránský je již několik let stabilní tváří oblíbené show Česko Slovensko má talent. Fanoušci v Čechách ho však znají i jako skvělého herce, protože září ve více úspěšných seriálech. Jakousi neodmyslitelnou součástí práce v showbyznysu je i to, že známé tváře v rozhovorech nebo reportážích prozrazují i ​​osobnější informace. Výjimkou není ani David, ačkoli ten si své soukromí přísně střeží. Zřejmě i proto mnozí fanoušci nevědí, že idol mnoha žen má dva bratry.

Zatímco starší Jaroslav pracuje mimo světel reflektorů a to jako realitní makléř, mladší se stejně jako David pohybuje ve vodách showbyznysu. Teenager vystupující pod uměleckým jménem Tom Sean je totiž mladým a nadějným zpěvákem. Že se David a Jaroslav na sebe podobají jako vejce vejci a nejmladší člen rodiny má jiné rysy obličeje, není náhoda. "Máme totiž s Davidem stejnou mámu, ale jiného otce. Davida a Jardu, mého nejstaršího bratra, má z předchozího manželství a pak se znovu vdala," vysvětlil Tom Sean. Ve svém nevlastním sourozenci se však vidí a učí se z jeho zkušeností. "Velmi mi pomáhá. Radí, jak se mám chovat nebo co raději nemám dělat, jak neurážet ostatní kolegy a nenavazovat se do nich," řekl se smíchem teenager.