Dara Rolins se ve svém věku může pyšnit postavou, jakou jí závidí nejedna mladší žena!

Hudebnice miluje pohyb. Chvíle doma tráví činnostmi, které vykouzlí úsměv na tváři nejen jí, ale i početnému zástupu sledujících. Před nedávnem se pochlubila skákáním na šedém balónu nahozena v sexy růžovém úboru a ukázala všem své vysportované pozadí.

Po delší době se autorka hitu Věř mi pustila do divokého aerobiku, ačkoli původně přemýšlela nad meditačním přetažením. "Nevím, jestli v tom měl prsty ten růžový úplněk nebo mi z toho všeho už hrabe. Dnes jsem se potřebovala vytancovat, vykřičet, tzv. vyskočit z kůže. Takže místo jógy a ticha návrat do minulosti ke starému dobrému aerobiku," napsala zpěvačka k sérii snímků na cvičební míči

K autentickému vzhledu instruktorek aerobiku z 80. let chyběly zpěvačce už jen legíny a čelenka. Sladěné štulpny však nezapomněla. "Sexy jako vždy," vzkázal jí jeden fanoušek. "Nádherná postava, a ten zadeček!" lichotil jí další. Třetí komentující zavtipkoval, že fotografie připomínají úvod "filmu z Brazzers", což je jedna z nejznámějších produkčních společností v porno průmyslu.

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě