Valentín je den, kdy si všichni zamilovaní dokazují a připomínají, že se milují a vzájemně jim na sobě záleží. Nesmíme zapomínat na to, že lásku a vděčnost si třeba ve vztahu projevovat celoročně!

Láska má kvést celoročně a nejen na den svatého Valentýna. Vědí to i slavné páry, které žijí v dlouholetých stabilních vztazích. Tři osoby známé z obrazovek televize JOJ prozradily, co udržuje jejich lásku věčně živou a jaký je jejich recept na šťastný a harmonický vztah!

Ondrej a Erika Kandráčovci Zdroj: Bibienfoto - Ľubomíra Ištoňová

Ondrej Kandráč, muzikant
"Nedávno jsem si uvědomil, že jsem v této době manželem bez zlozvyků - nepiju, nekouřím a nepracuji. Nejdůležitější je však podle mě ve vztahu důvěra. Pak se může stát i to, že manželka, která hledá muži milenku mezi jeho FB přítelkyněmi, najde i pár zajímavých chlapů. Nedávno náš vztah zaklincovala naše malá Emuška. Táto? Manželka, to je už na celý život? Říkám ano, Emuško moje. Uff, táto, vždyť to je horší než škola... Ale teď chvíli vážně, manželství je pro mě květem v květináči. Musíte se o něj jednoduše starat, protože ho můžete ztratit. Naštěstí neplatí čím ideálnější manžel, tím šťastnější manželka... I proto se v tom našem cítím tak dobře. Stejné pocity radosti přeji všem, kteří v životě nepřestali milovat..."

Hana Zavřelová Gallová a Adam Zavřel Zdroj: archív A.Z.

Hana Zavřelová Gallová, moderátorka zpravodajství
"Myslím, že ještě důležitější než romantika a velké gesta je udržet si v partnerském vztahu humor, toleranci a ohleduplnost. A na to my lidé často zapomínáme, ačkoli by se nám to sešlo ve vztazích. S Adamem nejsme výjimka. Snažíme se navzájem si to připomínat, pokud máme pocit, že nás okolnosti, povahy a ega převálcovali. Při dvou dětech nám toho společného času moc nezbývá, ale když se už podaří, i se spolu zasmějeme. Můj muž mě i téměř po 14 letech vztahu ví rozesmát, což je asi dobré znamení."

Romana Dang Van Zdroj: archív R.D.V.

Romana Dang Van, herečka
"Po devíti letech vztahu to už není tak "zaláskované" jako první měsíc ve vztahu. I proto se snažíme romantiku udržovat. Chodíme do kina, na večeři, oslavujeme každé výročí. Nebo jsme jen doma v objetí při dobrém filmu a s dobrým jídlem. Často si říkáme, že nesmíme být pro sebe samozřejmostí, ale je potřeba se každý den něčím překvapit. Rozesmát toho druhého. To je na tom nejdůležitější. Velmi rádi například skotačíme, tancujeme a děláme si ze sebe legraci. To je pro mě největší romantika."

Sledujeme sociální sítě