Renáta Názlerová- titulka

Radikální krok v životě Názlerové: Za pár měsíců shodila desítky kilo!

Jak se jí to podařilo?

Jedna z nejznámějších tváří Soudní síně - televizní prokurátorka a spisovatelka Renáta Názlerová bojuje už celé roky s kily navíc, ale nejnověji se rozhodla přitvrdit. Za všechno mohla nepříjemná událost v rodině. Jeden z jejích členů se stal účastníkem vážné dopravní nehody a zůstal odkázán na pomoc jiných. "Když jsem si uvědomila, že kdyby se to stalo mně a museli by se o mě takto starat, zvedat mě, manipulovat se mnou, mýt mě a tak dále, tak jsem si uvědomila i to, že by to bylo pro ně nesmírně náročné, možná až nezvládnutelné. Proto, jak už mnohokrát předtím, jsem si řekla, že je čas dát mým pokusům o hubnutí novou šanci," vysvětluje sympatická prokurátorka, která se okamžitě vrhla do dalšího "vztahu" s hubnutím. S pomocí dietologa se jí to nakonec podařilo a od té doby zhubla už skvělých 22 kilo.

Súdna sieň - Renáta Názlerová schudla 22 kíl Súdna sieň - Renáta Názlerová schudla 22 kíl Zdroj: Facebook/ Renáta Názlerová

Za radikálním rozhodnutím se ale skrývají i nutné změny v jídelníčku a pravidelné návštěvy lékaře. "Uvedu jen příklad. Káva bez cukru, žádné slazené nápoje, žádný alkohol, žádný chléb a pečivo, žádné ovoce, zato hodně zeleniny a jako vášnivý masožravec jsem vyjednala s lékařem alespoň občas nějaké masové pochoutky," směje se Názlerová. Televizní prokurátorka je s hubnutím nadmíru spokojená a upřímně překvapená. Spokojený je navíc i lékař, který se o ni pravidelně stará. "Kontroluje moje výsledky a vždy se mě ptá, co mě čeká, jaké období mám před sebou, aby mě uměl správně nastavit. A vždy ode mne poslouchá odpovědi - nyní budu školit v horách, celé dně budu na nohou, nyní točím, budu celé dny na nohou, nyní dokončuji knihu, nebudu pořádně spát, teď cestuji do zahraničí, budu mít omezený přístup k potravinám... a tak se mě zeptal: "Paní Názlerová, kdy budete mít nějaké normální dva týdny?" A moje odpověď byla - "Vždyť toto jsou mé normální, běžné dvůjtýdny". A tehdy jsem si znovu uvědomila, že je to pro mě zázrak, že člověk jako já, s prací, kterou mám, hubne. A nejsem ani hladová, ani to nebolí, jen musím mít na paměti určitá pravidla a nezapomínat na nastavený režim," pokračuje Názlerová.

Výhodou zmíněné speciální diety je i to, že přesto, že Renáta zatím vůbec nemůže cvičit, výsledky jsou viditelné již nyní. "Ještě nějaké kilo musí jít dolů a pak se vrátím ke svému oblíbenému sportu, protože já mám pohyb, hoc na to nevypadám, opravdu ráda," těší se Renáta už nyní na návrat do standardního režimu. Pozitivní změny na její postavě si všimlo i množství přátel a fanoušků, což televizní prokurátorku ještě více motivuje. Samozřejmě, reakce na sociálních sítích nejsou vždy jen pozitivní a mnoho lidí soudí ostatních pouze na základě vzhledu. Ne všichni totiž vědí pochopit to, že za problémy lidí s nadváhou většinou není přejídání. "Pro mě je hubnutí otázka zdraví a je mi srdečně jedno, jestli se někomu líbím nebo ne, protože těm, kterým se líbit chci, se líbím. Ale co mě těší, že mi přichází mnoho reakcí od sice neznámých žen, ale upřímných, které v tom vidí inspiraci a mají znovu chuť zkusit udělat něco pro své zdraví," dodává Názlerová. Spokojená a šťastná tvář Soudní síně zároveň přeje všem divákům krásné léto bez předsudků.

Sledujte nové případy v pořadu Soudní síň i dnes v 15:10 na JOJ Family!