Zatímco se několik celebrity stěžují, že je pandemie koronavirusu připravila o příjmy, a jejich finanční rezervy se ztenčují, Dara Rolins má problémy přesně opačné. Hoví si, že má konečně možnost ušetřit. I tak ale mluví o fatálních problémech. Proč?

Není to tak dávno, co svůdná Dara Rolins otevřeně přiznala, že ji pandemie koronavirusu připravila o tisíce eur. Musela od jara zrušit mnoho koncertů, hraní v klubech a na plesech či vystoupení na soukromých akcích. Místo toho, aby si stěžovala, jak je současná situace špatná a nespravedlivá, hledá na ní i nějaké pozitiva. Ačkoliv hraním aktuálně nevydělává, v minusu není - především proto, že je živá i na sociálních sítích. "Ne každý má tu možnost vydělat peníze v těchto těžkých časech, což je velmi špatné. Nebýt mých aktivit mimo hudby, tak bych opravdu měla fatální problémy," konstatovala pro čas.sk.

Naštěstí jí nehrozí, že by musela sáhnout hluboko do své kapsy. Kromě toho se jí daří i nějaké peníze ušetřit. "V první řadě určitě ušetřím na benzínu, to je alfa omega. Za normálních okolností najezdím tisíce kilometrů, ale nyní sedím na zadku nebo se pohybuji maximálně po Praze. Určitě ušetřím i za jídlo, protože si dost často dávám pracovní schůzky v restauracích a spojím to s dobrým obědem nebo večeří," přepočítává Dara, která svou sociální síť plní jednou sexy fotkou za druhou. Akorát těch záběrů z Bali tento rok není, protože na svou oblíbenou dovolenou neodcestovala.

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě