Jaký osud čeká Nemocnici? A co udělá nový ředitel se všemi zaměstnanci?

Schyluje se v Nemocnici k horším časům? Nový ředitel neotálí a do svého prvního dne ve funkci vstoupí plný energie. Když je však Bernát takto odhodlán, znamená to jen jedno, Nemocnice se otřese v základech!

Lékaři a lékařky se obávají, co teď bude. Všichni se domnívají, že se bude ve velkém propouštět. Nebudou vůbec daleko od pravdy. Bernát se rozhodne pro velké čistky a učiní tak skutečně nevídaným způsobem. V Nemocnici totiž porozdává kartičky, přičemž zelená znamená, že dotyčná osoba zůstává a červená naopak, že musí odejít. Kdo nakonec zůstane?

Bernát se již dlouhodobě snažil vyšachovat Adrianu z ředitelského křesla. Postup měli, spolu se zákeřnou Ritou, jasně vymyšlený dopředu. Nejprve sesadili z ředitelského křesla Hauptmanna a vyměnili ho za Adrianu. Mysleli si, že ona nikdy nevytáhne nemocnici z červených čísel a že jako ředitelka totálně pohoří. Opak byl pravdou a z Adriany se stala ředitelská hvězda. To se Ritě a Bernátovi samozřejmě nelíbilo a museli na Adrianu "ušít boudu", aby měli pádný důvod k jejímu oficiálnímu odvolání. K tomu jim dopomohla sestřička Bianka, Bernátová krysa, která schválně zaměnila novorozeně. Jedno z miminek byla shodou okolností dcerka ministra a problém byl na světě. Takto se stal ředitelem, který nemá slitování.

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!