Moderátor Martin Chynoranský překvapuje: Zásnuby po pár měsících randění!

Další svatba v slovenském showbyznysu na obzoru! Může za to nový moderátor pořadu Miláčkov Martin Chynoranský, který požádal o ruku svou lásku Kristínu.

A je to tady. Brzy bude svatba! Martina Chynoranského známe z pořadu Záchranáři v akci a nejnověji i z Miláčikova. Chyno vystudoval informatiku, ale už dlouhou dobu se pohybuje v médiích. Posluchačům prostřednictvím rádia promlouvá téměř každý den. Kromě toho je o něm známo, že po jeho boku stojí jeho láska Kristína.

Martin Chynoranský a jeho priateľka Kristína na dovolenke v Taliansku Martin Chynoranský a jeho priateľka Kristína na dovolenke v Taliansku Zdroj: instagram M.CH.

Jen před pár týdny se přitom zamilovaní pochválili tím, že si užívali v Itálii svou první dovolenou. O to více šokující je informace, že Chyno už stihl mezitím své lásce koupit a i nasadit zásnubní prsten. Se zásnubami se svou láskou Kristínou se pochlubil příští ženáč na sociální síti. "Řekla ANO," napsal. A byť jen před pár měsíci médii oběhla informace, že ještě v únoru po jeho boku stála o patnáct let mladší přítelkyně Martina, nyní je všechno jinak. Moderátora tak přece jen čeká svatba, ačkoli s jinou.

Martin Chynoranský sa zasnúbil s priateľkou Kristínou Martin Chynoranský sa zasnúbil s priateľkou Kristínou Zdroj: Instagram