Zdieľaj

Tchyně Vila Rozborila vyráží dech mladistvým vzezřením: Cože, ona bude mít 81 let?

Moderátor oblíbeného pořadu V sedmém nebi je už téměř čtyři roky šťastně ženatý s doktorkou Sandrou Rozborilovou. Svatbou kromě milované ženy získal i sympatickou tchyni, se kterou má vynikající vztah. A navíc, ještě i perfektně vypadá. O pár dní oslaví 81. narozeniny, ale tento věk by jí nikdo netipoval!

Vilo Rozboril se před téměř čtyřmi lety koncem června oženil se svou láskou, doktorkou Sandrou Rozborilovou. Ta vypadá přímo božsky a vždy Vás ohromí nejen svým vzezřením, ale i skvělou postavou a výborným vkusem. Geny na krásu a mladistvý vzhled bez pochyb zdědila po své matce Evě, která svým vzezřením doslova vyráží dech. O pár dní totiž oslaví 81. narozeniny, ale ve skutečnosti vypadá mnohem mnohem mladší.

Důkazem je i nejnovější fotka, kterou se na svém profilu na sociální síti pochválila Vilová manželka. Sandra se s mámou vybrala na procházku se zmrzlinou a při této příležitosti se spolu vyfotili. "Dnes jsem si užila krásný den se svou maminkou," napsala známá doktorka k snímku, z níž zůstali všichni v šoku. Obě dámy totiž vypadají opravdu výborně, svěže a mladistvě. "Jaká matka, taková Katka.. obě krásné dámy," psalo se v komentářích. Nuže, dobré geny jsou výhrou v loterii!

Sandra Rozborilová s mamou Evou Zdroj: archív S.R.