Tomáš Bezdeda představil novou emotivní skladbu: Romantické slova poslal bývalé lásce!

Světlovlasý muzikant má dlouhá léta pověst sladkého a nevinného chlapce a není proto divu, že ve svém okolí nemá nouzi o krásné ženy a fanynky. Přestože se dlouhá léta na veřejnosti neukázal s žádnou partnerkou, nový romantický singl dokazuje, že celý ten čas sám rozhodně nebyl!

Sladký chlapec svými modrýma očima a nevinným vzezřením dozajista chytil za srdce nejednu dámu. Řeč je o sympatickém a talentovaném zpěvákovi Tomášovi Bezdědovi. Rodák ze Žiliny v těchto dnech vydal svou novou autorskou skladbu s názvem Ako sa máš, která zaujme už na první poslech. Emotivní skladba vypovídá o nevydařené lásce. "Občas se nám v životě stává, že nemůžeme mít všechno, co chceme a více faktorů hraje proti nám jako s námi i tehdy, jde-li o tak pěknou věc jako je láska," vysvětlil Bezdeda.

Přestože je oblíbený zpěvák stále nezadaný a od rozchodu s Adelou Banášovou před dvanácti lety se na veřejnosti neukázal s žádnou novou přítelkyní, láska v jeho životě rozhodně nechyběla. Důkazem je právě nová skladba. Při jejím psaní se totiž inspiroval vlastním zážitkem. "Je to inspirace ze života. Když si tu písničku vyslechnete, každý se tam najde. Každý z nás něco takového zažil, že se do někoho zamiloval a chtěl mít něco, co mít nemůže. Neboť je tam více faktorů, které byly proti tomu, abych byl s dotyčnou osobou. Ale aspoň mám hezkou písničku, protože inspirace je pro umělce velmi důležitá," prozradil Tomáš. Jedním dechem dodal, že nejkrásnější písně píší právě každodenní zážitky a čim jsou silnější, tím snadněji se o nich píší skladby. Singl Ako sa máš bude součástí nového připravovaného alba, které by Bezdeda chtěl vydat koncem roku 2021. Producentsky se podílel na skladbě Randy GNEP z Basem3nt Recording Studio.