Renáta Názlerová se před 28 lety vdávala: Podívejte, jaká byla nevěsta!

Renáta Názlerová se do paměti diváků televize JOJ Family zapsala účinkováním v pořadu Soudní síň. Dokonce si svou základnu vybudovala na sociálních sítích či YouTube. Nedávno se svým fanouškům pochlubila fotografií z jejího dne D. Poznali byste Renatu Názlerovou před 28 lety?

Renáta Názlerová si svůj svatební den užila před pro některé neuvěřitelnými 28 lety. Tehdy slíbila lásku a řekla své ano Jozefovi. Spolu si prošli radostmi i starosty, vítězstvími i pády a neměli jen na růžích ustláno. Jejich syn Matej totiž trpí mnohými poruchami učení a také manžel má revmatické potíže. Televizní advokátka také přiznala, že byly dny, kdy byly také finančně na dně.

Ačkoli nebyly jen pěkné momenty, manželé si slíbili spolu vydržet v dobrém i zlém a dodnes se jim to daří. Proto nedávno sympatická brunetka zavěsila na sociální síť svatební fotografii. Její den D se konal v Manětíně v České republice. "Foto číslo 2 dokumentuje, jak moc se radoval pan novomanžel, chválabohu zůstalo mu to dodnes a mně také," napsala k záběrem Renáta. Poznali byste ji?