Zuzana Norisová se stala dvojnásobnou maminkou: Jaké jméno dala své dcerce?

Usmívající herečka, známá ze seriálu Prázdniny jako Marika Jančichová, aktuálně prožívá ty nejkrásnější dny. V pondělí odpoledne se totiž stala dvojnásobnou mámou, když na svět přivedla rozkošnou dcerku. Jaké jméno jí dala?

Sympatická herečka Zuzana Norisová žije už dlouhá léta se svým životním partnerem, také hercem, Ondrejem Kovalem. Společně vychovávají sedmiletou dcerku Julii a jsou spolu velmi šťastní. Tento týden jim však přibyl další důvod na úsměv. Herci se stali dvojnásobnými rodiči, když Zuzana v pondělí odpoledne přivedla na svět holčičku. Miminko se přitom vyžádali až 11 dní po termínu! "Ahoj kamarádi a přátelé. Tak dnes po cca 11 dnech přenášení konečně dorazila naše Liliana Kovalka," napsala herečka na sociální síti. Nejmladší člen této veselé rodiny měl při narození 3 670 gramů a měřil 51 cm.

Zajímavostí je, že o Norisové těhotenství se ve společnosti vůbec nevědělo až do zhruba osmého měsíce těhotenství. Herečka známá ze seriálu Prázdniny si totiž s mužem své soukromí přísně střeží a ze svého života neprozrazují příliš mnoho. K utajení požehnaného stavu jí však dopomohla i pandemie, v důsledku které jsou zavřené divadla a neuskutečňují se společenské akce. Před světem showbyznysu zatím chrání i sedmiletou Julii. "Ještě má čas, ale nevím, co by chtěla dělat. Tento svět ji baví, ale nechci ji do ničeho tlačit," řekla. O to víc všechny překvapilo, že se herečka na Instagram pochválila čerstvou fotkou přímo z porodnice. Zuzka na ní pózuje s drobounkou dcerkou a navzdory únavě a vyčerpání po porodu září štěstím.

Zdroj: Facebook/Zuzana Norisová

Novopečeným rodičům srdečně blahopřejeme a přejeme hodně zdraví!