FOTO! Max Bolf se ukázal bez trička: Z rozkošného chlapečka je namakaný svalovec!

Když před několika lety začal Max Bolf hrát v seriálu Naši, byl roztomilým chlapečkem, kterého si všichni oblíbili. Od té doby však už proteklo hodně vody Dunajem a z dítěte je dnes velký fešák s pořádně vysekaných postavou!

Oblíbeného herce Maxe Bolfa jsme poznali před pěti lety, kdy začal účinkovat v úspěšném seriálu Naši. Tehdy to byl malý rozkošný kluk, který vyčaroval úsměv na tváři snad každému, kdo ho viděl. Čas však běží opravdu rychle a z Maxe vyrostl velký fešák. O pár dní oslaví své sedmnácté narozeniny a nejenže povyrostl, ale i zmodernizoval svůj účes a celkově působí mnohem mužněji. Nejen v seriálu Nový život, ale i v soukromí se totiž věnuje aktivně boxu a tak není divu, že je z něj pořádný svalovec. Důkazem jsou snímky bez trička, kterými se pochlubil na svém profilu na sociální síti.

Maxovi se s přibývajícím věkem rozrůstá fanouškovská základna mezi dívkami. Mnohé slečny mu nechávají zamilované odkazy v komentářích na sociálních sítích a jeho fotky si vždy získávají množství pozitivních ohlasů. Jak to vnímá samotný herec? "Samozřejmě, těší mě, že má úspěch to, co dělám. Že se někam posouvám a že to někoho baví. Zahřeje to u srdce a je to milé," řekl Max.

Tagy: Max Bolf