Renáta Názlerová ukázala fotku z mládí! Neuvěříte, jak vypadala v 19 letech!

Návrat do mládí bývá po čase úsměvnou vzpomínkou. Člověk si zavzpomíná jak vypadal na prahu dospělosti, co všechno dělal a nedělal, jak si život představoval a hlavně si mnozí řeknou, že by chtěli být znovu mladí, ale s rozumem, který mají dnes. To však nejde. Do minulosti se každý z nás může vrátit už jen ve vzpomínkách. O jednu takovou se podělila i oblíbená moderátorka Renáta Názlerová.

Pro Renatu Názlerovou byl letos zatím náročný. V únoru ji náhle navždy opustila maminka, s níž měla vřelý a blízký vztah, což moderátorka velmi těžko prožívala. Až tak, že i její nedávné narozeniny byly poznamenány smutkem. Tehdy si také vzpomněla na svou mámu, která jí krátce po půlnoci posílala zprávu s gratulací. "Jsou to první narozeniny, kdy mi chybí jedna gratulace, od mámy. Byla vždy první, hned minutu po půlnoci a vždy jsem od ní dostala velkou kytici gladioly. Strašně těžko to nesu a srdce mi puká smutkem," vyspovedavala se tehdy na sociální síti .

Nyní se opět díky mámě vrátila do svých vzpomínek. Třídila věci a našla klenot - fotografii ze své mládí. "Tady jsem měla 19. A ještě jsem měla mámu," napsala k snímku. Zřejmě jde o maturitní fotku a jelikož v minulosti nebyly barevné snímky běžné, je i tato černobílá. Oblíbená moderátorka a televizní prokurátorka se od té doby ale moc nezměnila. Zjevně má recept, jak být navždy mladá. Vždyť posuďte sami.