Nejtěžší narozeniny Renáty Názlerové: Chyběla jí gratulace od milované osoby!

Renáta Názlerová nedávno slavila narozeniny. Byli těmi dosud nejtěžšími v jejím životě. Na seznamu gratulantů chyběla totiž jedna milovaná osoba.


Advokátka ze Soudní síně, Renáta Názlerová, oslavila 14. července narozeniny. Z dortu sfoukla 52 svíček. Svůj den však Renáta Názlerová oslavila s úsměvem na tváři i slzou na krajíčku. "Děkuji za všechny zprávy k narozeninám. Všem vám také přeji všechno dobré, hlavně pevné zdraví," napsala na sociální síť.

Kromě poděkování se vyznala i ze svých neradostných pocitů. Letos na seznamu gratulantů chyběla její máma, která zemřela 25. února. "Chci se vyzpovídat ze svých pocitů. Jsou to první narozeniny, kdy mi chybí jedna gratulace, od mámy. Byla vždy první, hned minutu po půlnoci a vždy jsem od ní dostala velkou kytici mečíků. Strašně těžko to nesu a srdce mi puká smutkem," přiznala.

Renáta Názlerová s mamou Renáta Názlerová s mamou Zdroj: TV JOJ

Máma je pro téměř každého člověka nejdůležitější ženou života. Ví to i Renáta Názlerová, která apeluje na své přátele a fanoušky, aby si rodiče vážili a milovali je. "Pokud máte ještě své rodiče, dávejte jim najevo svou lásku a pokud je třeba, odpouštějte jim. Nikdo na světě přece není bez chyby. A rodič, nota bene, máma je máma. Nikdo její místo v našem životě nedokáže nahradit," vzkázala na sociální síti.

Renatě Názlerové přejeme vše nejlepší!