Zdieľaj

Vilo Rozboril to řekl narovinu: Co moderátora trápí už několik měsíců?

Neměl to lehké! Moderátor oblíbené pořady V sedmém nebi, Vilo Rozboril, se během celé zimy pořádně potrápil. Může za to jeho zdravotní stav, který ho neposlouchal dost dlouhou dobu!

Zdraví je jedna z nejcennějších věcí, které máme a plně si to uvědomíme zejména tehdy, když nás neposlouchá. Nejhorší je, když nás skolí choroba a přesto musíme jít do práce. Své o tom ví i moderátor Vilo Rozboril, který se celou zimu trápil s virózou. "Měl jsem celou zimu chřipku. Moje žena mi už říkala, že: Dělej něco s sebou, protože ty už nemáš energii a ani imunitu. Celou zimu jsem měl jednu chřipku a virózu za druhou. Nevěděl jsem se toho zbavit," řekl v reportáži Erice Barkolové. "V neděli prostě bylo Sedmé nebe. Konec, tečka. Nepostavím se a neřeknu lidem, že: Víte co, měl jsem virózu, tak jsem nic nenatočil. Tak mi držte palce a vidíme se za týden," konstatoval Vilo se smíchem.

Naštěstí s chřipkou se mu podařilo zatočit. Zřejmě i díky tomu, že mu nechybí pravidelný pohyb. Právě k tomu ho přivedla jeho manželka Sandra. "Když ji vidím, jakou ona má energii a jak vše dává, já si při ní připadám jako o generaci starší. Ona mě v dobrém slova smyslu nutí dělat takové věci, jaké jsem nedělával. Já jsem prostě líný a nechce se mi vstát a jít běhat přes víkend, nebo jít na turistiku. Takže, díky mé ženě je ze mě velký turista a běžec. Za to se mohu poděkovat jí," zhodnotil.