Daniela Peštová

Je krásná i bez botoxu a plastik: Pro Danielu Peštovou jsou vrásky a stárnutí darem

I po padesátce stále patří mezi nejkrásnější české modelky a pro mnohé ženy je příkladem toho, že přirozeně stárnout lze is grácií.

Při pohledu na její tvář to vypadá, že zastavila čas nebo objevila elixír mládí. Třiapadesátiletá charismatická kráska má stále pružnou a zářící pleť s minimem vrásek, rozhodně to však není estetickými zákroky, kterým Daniela nepodlehla.

"Rozhodně si nelámejte hlavu z pár vrásek. Nejlepší prevencí je opravdu kvalitní pleťová kosmetika, která se musí doplnit správnou životosprávou," poradila Daniela Peštová ženám, které rovněž touží zůstat co nejdéle mladé. Možná vás to překvapí, ale i tato kráska nebyla s sebou vždy spokojena. Toto prozradila pro Topstar v minulosti.  

Podpořila všechny ženy, aby se místo paniky z přibývajícího věku raději těšily z toho, že se ho dožily. 

„Vrásky nebolí, říkala moje babička. Tak proč se jich tak bojíme? Jsou známkou osobního růstu, naší životní cesty, kterou jsme si prošli. Se vším, co s sebou přináší. To dobré i špatné. Nemám v plánu se za ně stydět. Nechci mít pocit, že s nimi musím něco radikálně udělat, nepřeji si zbavit se jich. Co bych si ale moc přála je, abychom se je naučili slavit. Protože stárnutí je dar, který se ne každému poštěstí!” 

Souhlasíte s jejími slovy i vy?    

Sledujeme sociální sítě