Na prestižním filmovém festivalu v Karlových Varech se pravidelně objevují nejen české hvězdy filmového nebe a showbyznysu, ale také slovenské herečky, modelky a známé tváře společenského života.

V pátek 28. června odstartoval 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2024 (KVIFF), největší filmový festival ve střední a východní Evropě. Už od prvního dne nabízí bohatý program a jeho součástí byla i ostře sledovaná prestižní módní přehlídka Chimera Love designérky Beáty Rajské. Na předváděcím molu se objevila také jedna z nejkrásnějších slovenských modelek, Miss Universe Slovensko 2023 Kinga Puhová. "Moc jsem se na tuto akci těšila, byla jsem poprvé ve Varech během filmového festivalu a jsem ráda, že jsem si mohla užít tuto jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru," uvedla KInga.

Velkolepá show návrhářky se slovenskými kořeny se konala v krásném prostředí Sadovy kolonády a zúčastnily se jí mnohé známé tváře. Během svého krátkého pobytu na filmovém festivalu KVIFF Kinga navštívila známý Grand Hotel Pupp a také Elle Beauty Lounge v hotelu Thermal.

Sledujeme sociální sítě