Navzdory zažité představě, že ženy v jejím věku nerozumí technice a technologiím, Jaroška je v těchto věcech zorientovaná, dokonce vynikající. Jaký k nim má herečka, která ji ztvárňuje vztah?

Darina Abráhamová nám prozradila, jak ona vnímá v našich životech nové technologie. "Štáb pochopil, že ambice tady byla. Ale já nejsem přítelkyně nových technologií. To už je opravdu asi generační záležitost. Mentálně mi moc neprospívá, že lidé žijí ve virtuálním světě," prozradila herečka.

Zároveň však přiznává, že i během jejího mládí měla ona sama blízko k technologiím. "Já si vzpomínám na své mládí, kdy byli moji rodiče a prarodiče zděšeni, že stále koukáme na televizi. Zřejmě měli tentýž pocit. Já jsem měla pocit, že nic lepšího než být ponořená do televize není," prozradila nám se smíchem sympatická herečka!

Zdroj: TV JOJ

Nové technologie však nevnímá jen negativně. Podle ní jsou skvělým nástrojem pro spojování starší generace s mladou. Obzvlášť v době pandemie, kdy jsme fyzicky v kontaktu s našimi blízkými být vždy nemohli.

Sledujte Kriminálku Kraj v středu ve 20:35 na JOJce! 

Sledujeme sociální sítě