Seriál Iveta si od své premiéry získal přízeň diváků, což také potvrdila jeho rekordní sledovanost. Jednu z hlavních postav v něm ztvárňuje i Milan Ondrík. Jako modelingový guru Adrián je rozhodně zárukou vtipných momentů v příběhu. Proč má ale herec v této roli úplně jiný tón hlasu? Známe odpověď!

Milan Ondrík má původně krásný a výrazný hlas a snad neexistuje nikdo, kdo by ho podle něj nepoznal. Jako modelingový guru Adrián má ale v seriálu úplně jiný hlas, který občas zní, jako by měl nějaké problémy. Proč tomu tak je? „Chtěl jsem odlišit Adriána od mé reálné podoby a polohy, takže jsme hledali k tomu nějaký klíč, každopádně jsem nechtěl hrát homosexuála, jak si na Slovensku hrají vytočení, chtěl jsem hrát člověka, který má své ambice, který má svůj osobní život a problémy , což je podle mě důležitější, než to, zda má zdeformovaný hlas,“ vysvětlil herec v rozhovoru.

Adriánův hlas se tak v seriálu stal něčím opravdu originálním. \"Je to náročné, ale má to své odůvodnění, které uvidíte v jiných dílech," řekl Milan Ondrík. Naznačil tak, že o seriálovém Adriánovi ještě nevíme úplně všechno. To, co ho ve skutečnosti trápí, se dozvíme postupně v dalších částech seriálu. "Já jsem to původně chtěl hrát svým vlastním hlasem, ale kvůli barevnosti a barvičnosti těch různých postav, je to takhle správně," dodal herec v rozhovoru.

Nové díly seriálu Iveta, každou neděli ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě