Show, která změnila svět, odstartuje na obrazovkách JOJky během výjimečného Talentového supervíkendu už za týden. Příchod jubilejní 10. série předznamenává i výpravná upoutávka, kterou můžete v našem vysílání vidět již několik dní. Všimli jste si, že mezi nadanými umělci a artisty se nacházejí i úspěšné vítězky jednoho z minulých ročníků?

Oblíbená show Česko Slovensko má talent se na obrazovky televize JOJ vrátí svou desátou sérií už opravdu za pár dní. Jelikož jde o jubilejní ročník, těšit se můžete na několik překvapení a novinek. Mezi ně patří i účast speciálních porotců z řad celebrit, které doplní naši stabilní porotcovskou sestavu. Kromě Talentem „ošlehaných“ tváří jako Diana Mórová, Marta Jandová, Jakub Prachař a Jaro Slavík si do panelu sednou Patrik "Rytmus" Vrbovský, manžel moderátorky show Jasminy Alagič, bavič Marián Čekovský a skvělá česká herečka Eva Holubová. Těšit se můžete také na moderátorskou dvojici ve složení Jasmina Alagič a David Gránský a také na nezapomenutelné momenty a vynikající zábavu.

CSMT 10 - Act 4 Slovakia Zdroj: TV JOJ

A když už zmiňujeme šikovné lidi, bez debaty mezi ně patří i úspěšné vítězky show Česko Slovensko má Talent z roku 2016 – cyklistky vystupující pod jménem Act 4 Slovakia. Děvčatům se daří i několik let po skončení show a o vystoupení nemají nouzi. Jelikož jsou opravdu vynikající v tom, co dělají, tvůrci výpravné upoutávky k aktuálnímu ročníku Talentu je pozvali na natáčení jako účinkující. Fantasticky tak doplňují umělecký kolorit záběrů před Nové budovy Slovenského národního divadla, kde se upoutávka natáčela.

CSMT 10 - Act 4 Slovakia a Jaro Slavik Zdroj: TV JOJ

​Sledujte jubilejní 10. ročník show Česko Slovensko má talent během Talentového supervíkendu 3. a 4. září ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě