V pondělním Inkognitu se jako první host představil sympaticky působící Jaroslav alias Jardo. Přestože indicie k jeho profesi byla trochu zapeklitá, hádači se ani trochu nezapotili. Právě naopak. Mišo Hudák správně tipl jeho práci na základě jediného slova!

Jaroslav přišel do studia Inkognita s indicií „Podkuruji“, která měla naznačovat, že pracuje jako pilot horkovzdušného letadla. První se začal ptát Ondřej Kandráč, přičemž hned v první otázce se zjistilo, že nejde o indicii v přeneseném slova smyslu. Zatímco ostatní hádači uvažovali, co by tak Jardo mohl dělat, Mišo Hudák opět exceloval.

„Teplovzdušný balón. Oni tam jen tak podtápějí pořád. Jen trošku pustí toho a podle toho to potom letí,“ konstatoval. „Ty brď, to není špatné. Je důležité, jak fouká vítr?“ zeptal se Šoko. Když mu Jarda přitakal, bylo jasné, že Mišův tip byl opravdu správný. „Víš, podle čeho jsem ho poznal? Podle hodinek. Oni mají speciální hodinky. Mají také s výškoměry a se všelijakými věcičkami,“ prozradil Hudák. Inu, Mišo je zkrátka etalon hádání, co myslíte?

Sledujte Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:40 na JOJce!

Tagy: Inkognito

Sledujeme sociální sítě