Nový komediální seriál, jehož děj se odehrává na slovensko-ukrajinské hranici si vás získá nejen originálním humorem či nadupaným dějem, ale také skvělým a hvězdným hereckým obsazením. Jaké detaily prozradil sám režisér seriálu, Ján Novák?

Komediální seriál Hranice, který aktuálně připravujeme, je slovenskou verzí chorvatského licencovaného formátu Na granici. Ta naše Hranice se odehrává konkrétně na slovensko-ukrajinské hranici, kde v obci Krivé žije několik důležitých rodin. Ty pašují opravdu všechno, tedy kromě lidí, zbraní a drog. Samozřejmě, aby jim byznys fungoval, potřebují mít na druhé straně svého spojence - ukrajinskou rodinu, která vlastní obchod s potravinami. Tato rodinka se postará o pořádnou zábavu, no a jak už to bývá, v pořádně nadupaném ději nesmí chybět pořádný nepřítel, kterého v tomto případě představují celníci a příslušníci hraniční policie. Ti se snaží pašeráky odhalit a přichytit při činu. V seriálu na vás čekají zakázané lásky, románky, pašerácká dobrodružství a množství postav, které jsou také zárukou skvělé gradace děje.

No a na co se podle režiséra, Jána Nováka, který režíruje i Nemocnici, jeden z aktuálně nejúspěšnějších seriálů, mohou diváci těšit nejvíc? „Humor a vtip. To celé nastavení, které je o tom, že z malé chudé vesničky se pašují věci do centra Slovenska a policie není schopna ty pašeráky zastavit. A to je naprosto základní klíč toho celého, i nastavení na kterém lze vytvořit tolik vtipů, že někdy jsem i překvapen z toho, co autoři vymysleli,“ prozradil v rozhovoru pro Top Star, režisér Ján Novák.

Hranica - Braňo Deák, Simona Kollárová a Roman Poláčik Zdroj: TV JOJ

​Režisér si pochvaluje i práci s herci, které vnímá jako ty největší a nejlepší profesionály. „Já jsem zatím nadšený z kolegů herců, protože jsou to velcí profesionálové a mají výborný smysl pro humor. My předkládáme nějakou koncepci scénáře, ale oni to ještě více povýší,“ dodal režisér seriálu Hranica.

Tagy: Hranica

Sledujeme sociální sítě