Sympatický pár Paľo a Lucie žili naprosto normální život. Chodili do práce, starali se o děti, milovali se. A pak přišel 10. květen 2021, který vše radikálně změnil a obrátil jejich život naruby. Zamilovaní měli totiž vážnou autonehodu, během které se srazili s kamionem. Dnes oba svorně tvrdí, že se ten den podruhé narodili…

Paľo a Lucie z Detvy jsou spolu více než 6 let, přičemž oba mají za sebou neúspěšné vztahy. Našli v sobě životní lásku a žili naprosto normálně. Lucie pracovala ve svém nehtovém salonu, Paľo zase jezdil za prací do Německa jako svářeč, kde docela slušně vydělal. Plánovali, že koupí dům a postupně si jej zrekonstruují, také se těšili na svatbu. Tu jim loni zmařila pandemie, ale nebrali to tragicky. Všechno se ale dramaticky změnilo po děsivé autonehodě, kterou měli 10. května 2021. „Ani nevím, co se stalo. Když jsem otevřel oči, viděl jsem obrovskou... přední masku na kamionu. To byly ani ne vteřiny, možná setiny. Nějak jsem zkroutil volant. Byla tam ale srážka.“ zavzpomínal si Paľo na strašné chvíle.

Okamžitě po nehodě se nejprve snažil zjistit, co je s Lucií. Když ho ujistila, že je v pořádku, zůstal klidný. No, v té chvíli si ještě neuvědomoval, že právě začíná jeho boj o život. „Já jsem zůstal tak zaklíněný, že tam přijeli záchranáři a oni chtěli otevřít auto, ale báli se, co bude s tou rukou. Že pokud se něco stane, může dojít také k amputaci ruky. Já jsem měl otevřené zlomeniny, na ruce, na nohou. Byla to neskutečná bolest. Tam mě vyplivlo a přes měsíc si nepamatuji nic,“ vysvětlil Paľo. Po nehodě měl 38 zlomenin, z toho mnohé byly otevřeny. V nemocnici strávil 9 týdnů, přičemž během nich byl 10 krát na operačním stole. Lékaři mu nedávali velké šance na přežití, ale on bojoval jako lev. Kvůli své milované Lucii a jejím dětem. Přestože jeho stav stále není nejlepší, z nejhoršího je už ven. Nyní má však před sebou řadu rehabilitací a cvičení, aby se mohl z vozíku postavit a vrátit se k předchozímu životu.

V7N - Palo a Lucia Lucia má na krku vytetovaný dátum ich autonehody, počas ktorej sa druhý raz narodili. Zdroj: TV JOJ

​Této rodině dělají vrásky na tváři i finance. Lucie musí mít salon kvůli pandemickým opatřením zavřený a Paľo nedostává PN, takže žijí z příspěvků, na které mají nárok. Ty dohromady činí částku kolem 200 eur, přičemž jen nájem platí téměř 400 eur. Platit účty a stravu se jim daří jen díky pomoci dobrých lidí v jejich okolí. Na koupi domu či na svatbu, po které tak moc toužili, ani nemají pomyšlení. A tak přichází Sedmé nebe, aby mohlo i v této rodině provést zázraky!

V7N - Palo a Lucia Podľa stavu, v akom bolo ich auto po nehode, je jasné, že šlo o bol zázrak, že obaja prežili. Zdroj: TV JOJ

Sledujte oblíbený pořad V sedmém nebi už dnes ve 20:35 na JOJ TV!

Sledujeme sociální sítě