Sympatická herečka si ve svém životě zahrála v mnoha filmech a seriálech. A přestože vždy byla nesmírně krásná, aktuální změna image jí opravdu sekne. Pamatujete si, jak vypadala před lety?

Herečka Zuzana Kanócz ztvárňuje v nejsledovanějším slovenském seriálu Nemocnice jednu z hlavních postav - doktorku Zuzanu Maxovou. Ta si získala divácké srdce i přesto, že to její si neumí pro odměřenost a chlad získat téměř nikdo. Samotná herečka je ale v civilním životě úplným opakem své postavy. Už dlouhá léta žije v harmonickém vztahu s hereckým kolegou Jurajem Lojom a společně vychovávají tři děti - syna Lucase a dcerky Izabelku a Leylu.

Díky dokonalému plánování a sladění diářů s životním partnerem se bez mrknutí oka zvládá věnovat své milované rodině i kariéře. Vždyť, diváci Jojky si ji mohou pamatovat ze seriálů jako Jsem máma nebo Za sklem. Přestože má opravdu hektický život a často bývá zaneprázdněna, při tom všem ještě i výborně vypadá. Zuzka Kanócz vždy patřila mezi nejatraktivnější slovenské herečky, no přibývající věk a aktuální image jí na kráse jen a jen přidali. Klidně můžeme říci, že zraje jako víno a teď jí to svědčí tak, jak ještě nikdy. Co říkáte?

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě