Nová reality show Dům snů startuje na JoJ Family už příští týden, ale s páry, které vyhrají pohádkovou výhru, se můžete seznámit už dnes. Představujeme vám první čtyři dvojice, které zabojují o Dům snů na západě Slovenska!

Říká se, že nejlepší scénáře píše život sám. Že je to pravda, uvidí na vlastní oči i diváci nové show Dům snů. Soutěžní páry, které si v změří své síly, mají totiž příběhy lásky, jaké byste asi nenašli ani v těch nejromantičtějších knihách.

Dom snov - Kristína a Milan Zdroj: TV JOJ

Sympatický pár z Bratislavy se navzdory svému poměrně nízkému věku zná opravdu dlouho. Milan a Kristína začali psát svůj příběh lásky před sedmi lety v době, kdy ještě navštěvovali školní lavice. "Poznali jsme se na střední škole na ping-pongové soutěži. Zakoukali jsme se do sebe a dali jsme se dohromady. Od té doby jsme spolu," prozradili zamilovaní. Jejich první rande bylo jako vystřižené ze zimní pohádky, protože ho absolvovali na vánočních trzích na Hviezdoslavově náměstí. Po horkém punči si obuli brusle a úspěšně se životem probruslili do show Dům snů.

Dom snov - Veronika a Martin Zdroj: TV JOJ

Martin a Veronika se poznali před třemi lety na chatě, na níž se ocitly díky společným známým. Zajímavostí však je, že technicky se poznali dva týdny před osudovou chatou. "Já jsem ho asi dva týdny před tím potkala v Rači. S kamarádkami jsme byli ve fast foodu a jedna z nich mi ho nadšeně ukazovala. A pak jsme se setkali na chatě. Já jsem se tak styděla. Myslela jsem si, že určitě bude vědět, že to jsem byla já," zavzpomínala se smíchem.

Dom snov  - Monika a Lukáš Zdroj: TV JOJ

Doslova jako z romantického filmu je příběh lásky Moniky a Lukáše. Jejich seznámení bylo totiž tak emotivní, že nažene slzy do očí i největším cynikům. "K našemu seznámení pomohla mražená krůta. Monika pracovala v obchodním řetězci v lahůdkách a já jsem si ji tam všiml. To byl rok 2018 a poprvé jsem s ní promluvil v roce 2019. Já jsem rok chodil do obchodu jen proto, abych ji viděl," vysvětlil Lukáš. To, že tehdy nabral odvahu a oslovil ženu, která se mu líbila, se mu opravdu vyplatilo, protože jsou stále spolu a stále šťastní.

Dom snov - Lucia a Tomáš Zdroj: TV JOJ

​Láska Lucie a Tomáše se zrodila před třemi lety při tanci. Zpočátku to bylo jen velké přátelství, později náklonnost a ta přerostla v silný cit. "My jsme dlouho byli dobří kamarádi. Takže tam se to fakt vyvinulo z dlouhodobého kamarádského vztahu do lásky," prozradila tmavovláska. Že i v tomto případě jde o osudovou lásku dokazují i vroucné slova tanečníka. "Od začátku jsem věděl, že chci, aby Lucka byla mou ženou a matkou mých dětí. Když jsme se poznali, už jsem si neuměl představit, že bych byl s jinou. Ona je pro mě jediná a stále bude."

Show Dům snů můžete sledovat už v neděli 26. září od 20:20 na JOJ Family!

Tagy: Dom snov

Sledujeme sociální sítě