Zpěvačka je živým důkazem, že věk je jen číslo. Ne že by patřila "do starého železa", ale uznejte, že figuru jakou má Dara Rolins by chtěla nejedna dvacátnice.

Dara Rolins zkrátka boří mýty o ženách ve středním věku, které již nemají šanci vypadat jako sexy dvacítky. Kdo by zpěvačce tipovat téměř pět křížků na zádech? Asi nikdo. Po tom, co šla blondýna ještě více do sebe a v rámci focení pro prestižní magazín zhubla několik málo pokaranténnych kilogramů a ještě něco navíc na drobnou konfekční velikost 34, vypadá ještě neuvěřitelněji než kdy dosud.

To dokázala nejnověji fotografií z koupelny, na které jen těžko najdete jakýkoliv nedostatek. Fanoušci zpěvaččino vypracované tělo náležitě ocenili. "Nenormááální figura toto! Jaké cviky, prosím vás, děláte na břicho?," nechápala jedna z fanynek. "Takže... tuto fotografii chci mít přes celou ledničku... úžasná, krásná, dokonalá," rozplývali se další příznivci nad dokonalými křivkami Dary Rolins.

Najdou se ale i tací, kteří nesdílejí tak optimistický názor. "Kdo to je na té fotce - začni jíst, proboha," napsal například jeden sledující. Drtivá většina se ale shoduje na tom, že Dara Rolins by si s touto dokonalou postavou, na níž perfektně reflektuje každý sval, mohla okamžitě podat přihlášku do soutěže bikini fitness.

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě