Dare Rolins se v její práci nevídaně daří. Na svém kontě má 40-letou hudební kariéru, díky čemuž se jí dostalo ohromné a jedinečné pocty. Český časopis Forbes si ji vybral jako vzor na svou obálku.

Časopis Forbes je již desetiletí symbolem úspěchu. Na jeho nejnovější titulce se objevila právě Dara Rolins. Díky své 40-leté kariéře má být vzorem. Titulek říká jasně: Dara Rolins a její nové Podnikové impérium. Zpěvačka přitom vnímá svou podobiznu na obálce prestižního časopisu jako "totální úlet". Faktem však je, že je první z česko-slovenský hudobníček, která se na titulku dostala. "Mám ze sebe radost prevelikúúú," napsala šťastná Dara. "Mít na čele napsáno FORBES je sen, a ti, kteří tuto 100-letou americkou 'encyklopédii' nejúspěšnějších lidí světa znají, vědí, o čem mluvím a určitě mají pochopení pro mou aktuální euforii," dodala. Daře Rolins k úspěchu gratulujeme.

View this post on Instagram

Skutočnosť, že som sa DNES ocitla na titulke časopisu @forbescesko , svetovom magazíne o biznise, podnikaní, peniazoch a úspechu- vnímam ako totálny úlet:)????!!! Mám zo seba radosť prevelikúúú:)), pretože som sa tak stala prvou speváčkou- ženou česko❤️slovenského šoubiznisu, ktorej sa niečo také prihodilo:). Mať na čele napísané FORBES je sen?a tí, ktorí túto 100 ročnú americkú "encyklopédiu" najúspešnejších ľudí sveta poznajú, vedia o čom hovorím a určite majú pochopenie pre moju aktuálnu eufóriu:))???? #forbesmgazine #myveryfirstforbescoverever #forbeswoman #grlpwr #wearethechampions #celysvetjenas #forbesczechjulyissue #outNOW photography @jiriturek @jabujana hair @tylmarty makeup @margitavisage styling @lenkakermes wearing #FENDISS20 @fendi a ešte jedno poďakovanie ?@kampapark_restaurant

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě