Už jsou to více než dva roky, co se Dara Rolins rozešla s rapperem Rytmusem a od té doby je bez oficiálního partnera. Zcela bez mužské společnosti ale není a pozvánky na rande neodmítá.

Pro karanténu přišla Dara Rolins o většinu pracovních nabídek a dokonce zrušila vánoční koncert na Slovensku. "Poprvé od karantény jsem vystupovala na svatbě a byla to docela síla. Musela jsem si před tím zopakovat slova písniček, kroky choreografie, ale užila jsem si to. Již se rýsují další soukromé akce, ale vystoupení na festivalech je v ohrožení," řekla zpěvačka .

Čas v izolaci si užívala především se svou dcerou Laurou. Když měla chvíli volno, cvičila. Dokonce se dohodla se svým jogínem, že bude chodit k ní domů. "Cvičíme u mě doma, protože bych jinak zlenivela, i když denně chodíme s Laurou a pejskem na procházky do lesa, tak jsem sice přibrala, ale už jsem zpět na své váze," řekla.

Nouzi nemá ani o muže, ačkoli oficiálně žádného partnera po svém boku nemá. "Na mužskou pozornost se stěžovat nemohu a ráda přijímám pozvání na kávu nebo večeři, ale zatím ta jiskra nepřeskočila. Ale vím, že jednou to přijde. Těší mě, že v mužích vzbuzuji fantazii, sny a že se líbím, vždyť proto my ženy máme chlapy," přiznává Dara Rolins.

View this post on Instagram

Táto fotka z aktuálneho čísla @emma.magazine dokonale definuje LETO☀️! A to sme to fotili v januári☃️, v čase kedy ľudia stoja skôr na svahu:). U mňa v tej dobe prebieha najobľúbenejšia repríza leta. A pozerám, že som tam vysekaná jak do súťaže:)???. Tak TAKTO vyzerá moje telo len na Bali???☺️.To vám môžem zodpovedne potvrdiť:). Po mesiaci pravidelného cvičenia, extrémne zdravého, čerstvého jedla. Žiadna drina, len režim a cielené vedenie, uvedomenie si seba, svojho tela, tej pohody. Podnebie, vlhký vzduch k tomu a pokoj všade okolo aj vo mne, prebúdzanie sa do každého ďaľšieho dňa s úsmevom?...Slnko nám svedčí, lieči, z vnútra aj z venčí:))??Užívajte, tu u nás sa dnes snaží potešiť nás o 106:)??☀️?!!! #summervibes #celysvetjenas #enjoythelittlethings #smile #weekendmood

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě