Každý z nás má zálibu, kterou si nechává jen pro sebe a vychutnává si ji, když se nikdo nedívá. Dara Rolins odhalila, v čem se vyžívá ona, když je doma sama.

Dara Rolins miluje tenisky. "I když jsem jednoznačně teniskový typ, mít sexy boty na podpatku je povinnost každé ženy. Pár dokonalých kousků doma samozřejmě mám," nevinně přiznala sexy zpěvačka. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby své sexy boty šla alespoň čas od času provětrat ven. Dara si je ale užívá po svém. "Dost často si je nazuju jen tak na doma, protože při odchodu z domu se na poslední chvíli přezuju do tenisek," svěřila se zpěvačka na sociální síti.

Že jde opravdu o její osobní chvilku, Dara Rolins se s fanoušky podělila o dvě fotografie, přičemž na obou jsou vidět jen její nohy s černými sandály. A protože boty jsou na jehlách, na kterých se docela těžko balancuje, zpěvačka raději leží v posteli a botičky, které jsou jí zatím posledním úlovkem, jen vystavila na odiv.

View this post on Instagram

Aj keď som jednoznačne teniskový typ, mať sexy boty na podpätku je povinnosť každej ženy:)?. Pár dokonalých kúskov doma samozrejme mám. Dosť často si ich obujem len tak, na doma:), pretože pri mojich odchodoch z domu sa na poslednú chvíľu aj tak prezujem do tenisiek:))??. Viem, zrejme by to mnohí z vás ocenili, často mi totiž píšete že vidieť ma v šatách, podpätkoch, rozpustených vlasoch je osviežujúca zmena:)✨...ale niektoré veci sa proste nezmenia. Dara na ihlách bude vždy skôr "výnimočný jav" a tým pádom rozhodne- vždy vo výnimočných botách:)????. Môj zatiaľ posledný úlovok je od môjho obľúbenca, menom #RickOwens Nájdete v @blackoutprague ONLY?...#sweetDreams

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě