Blonďatá zpěvačka je v poslední době stále více pod palbou kritiky jejího vzhledu. Nejprve fanoušci řešili její plastické operace, pak zase vyčnívající bradavky a nyní se terčem pro změnu stalo její břicho.

Zpěvačka Dara Rolins patří k celebritám, které mají přímo výstavní postavičku. Dlouhá léta poctivě cvičí jógu, zdravě se stravuje a tak není divu, že tělo by jí mohly závidět i o polovinu mladší ženy. Blondýnka však nedbá pouze na svůj zevnějšek, ale stará se o svou duši a mysl. Díky tomu je s sebou vyrovnaná a sebevědomí z ní jen srší na všechny strany. V poslední době se ale stále více dostává pod palbu kritiky. Terčem posměšků je její vzhled. Trčící bradavky, plastické úpravy obličeje či tvar břicha. Zatímco před časem fanoušci řešili, že má až příliš vypracované cihličky a vypadá jako chlap, teď jim zase vadí její kulatější bříško a vysvětlují si ho utajeným těhotenstvím.

​Když si tyto komentáře čte samotná Dara, evidentně se musí chytat za hlavu. Není divu, že si už opravdu nedává pozor na pusu a bez příkras řekne, co má na srdci. "Břicho mám akorát vyvalené, žádné miminko. Mám tři kila navíc, takže mám na některých fotkách ještě naducané líčka. To pro ty, co mi zase doporučují vysadit ten botox. Jinak, ano, ten mám, mezi obočím. Jednou za rok aplikuji. A pouze tam. Žádné výplně ani podobné věci, což stále někdo řeší a tvrdí s jistotou, že mám v tvářích. Jak kdyby při tom asistovali v ordinaci. Bože. Však, ale ANI KDYŽ všechno to, z čeho mě podezřívají, byla pravda, jsme zase na začátku té naší oblíbené, známé hry - co je koho k***a do toho, co má a dělá ten druhý? Dej si už klid, neřeš a před tím, resp. místo toho, že budeš někomu/něco vypisovat, komentovat, jdi dělat konečně něco užitečné," dodala.

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě