Pořad Na chalupě má za sebou již 100 částí: Podívejte, jaké celebritní chalupy jsme navštívili!

Oblíbená relace Na chalupě odstartovala na obrazovkách televize JOJ už v roce 2016, přesto máme všichni pocit, jakoby to bylo jen včera. Pravdou ale je, že moderátorka Katka Jesenská spolu se svým týmem natočili už kulatých 100 částí!

Každý, kdo patří mezi chalupáře, nám dá za pravdu, když řekneme, že je to vždy jakási oáza relaxu. Přestože péče o chalupu a práce kolem ní zabere hodně času a stojí nemálo peněz a energie, svým majitelům se odvděčí klidem, který nemají snad nikde jinde. A přesně proto před pár lety vznikla pořad Na chalupě. Moderátorka Katka Jesenská je totiž odjakživa vášnivou chalupářkou a své nadšení chtěla šířit dál mezi lidi. Týden co týden přinášela divákům množství užitečných rad, tipů a triků, které již pomohly nejednomu chalupáři. Kromě toho vařila opravdové domácké recepty ze sezónních potravin a ve spolupráci s odborníky dávali nápady na různé ručně vyráběné předměty, nábytek či doplňky. Zajímavou součástí jednotlivých epizod byly vždy i návštěvy na celebritních chalupách. Známé osobnosti nejenže ukazovali, jak je oázy relaxu vypadají, ale i to, co se jim podařilo vyrobit a jakými vychytávkami se pyšní. Navíc často jsme se dozvěděli i co-to o jejich koníčcích a tajných zálibách.

Zcela první chalupou, kterou jsme s kamerami navštívili, byla na Kysuckých lazech a patří herci Matějovi Landlovi. Je to klasická roubenka bez vody a bez elektřiny. On to ale vylepšil tím, že uprostřed místnosti vytvořil takzvaný sprchový střed. Do podlahy totiž ukryl vaničku, která slouží na základní hygienu či na mytí rukou. Ani Banášovci si nepotrpí na luxus, kteří mají na chalupě k dispozici pouze latrínu. No je vylepšená tím, že je v ní zavěšena levandule, která to tam rozvoní. Zatímco některé známé tváře mají rádi takové dobrodružné prostředí, jiní si potrpí na pohodlí. Tak, například, herec Ivo Gogál je majitelem vířivky a Tomáš Matonoha se zas pyšní bazénem. Netradiční vychytávku mají na chalupě i manželé Vajdovci. Veškerý alkohol, který se tam nachází, mají totiž zamčený v dřevěné truhlici. Nuž, a moderátor Martin Nikodým má na své chalupě včelí úly, protože se věnuje včelařství.

Sledujte pořad Na chalupě každou neděli v 16:50 na JOJ Family!

Tagy: Na chalupě