Martin Mňahončák ukázal své rozkošné dcerky: Podívejte, jaké jsou to zlatíčka!

Oblíbený herec spolu s manželkou Katkou vychovávají dvě dcerky - starší Dorotku a mladší Marinu. A přestože si známý sexsymbol soukromí hlídá a ratolesti před veřejností příliš neukazuje, nyní udělal výjimku a své malé princezny ukázal v plné kráse!

Oblíbený herec Martin Mňahončák, známý i ze seriálů JOJ Family jako Pravá tvář či Hotel, prožívá nejkrásnější období svého života. Dvojnásobný táta vychovává s milovanou manželkou Katkou téměř dvouletou Dorotku a pololetní Marinu. Herec, jehož mnohé ženy považují za sexsymbol, je sice aktivní na sociálních sítích, ale soukromí si přesto hlídá. Proto není divu, že své malé princezny fanouškům tak často neukazuje.

Čas od času však udělá výjimku a celému světu se pochlubí štěstím, kterým ho dcerky naplňují. Učinil tak i před časem, když na sociální síti konečně ukázal tvářičku mladšího děvčátka. Anděl s básnickým jménem Marina se pyšní světlými vlásky, šibalsky očky a rozkošnými kulatými tvářemi podobně jako její starší sestra Dorotka. Mňahončák je obklopen třemi krásnými holkama, které nadevše miluje a tak je jasné, že je jedním z nejšťastnějších mužů pod sluncem.