Ani oblečená ani nahá! Zpěvačka Dara Rolins rozhodně nepatří mezi stydlivky a tak nemá problém ukázat své sexy vysekané tělo. Udělala to i teď, když se fanouškům pochlubila pořádně dráždivou fotkou.

Zpěvačka Dara Rolins patří k celebritám, které jsou přímo typické svou ikonickou image. Dlouhé blond vlasy, jemný make-up a nesmírně stylové outfity. To je Darina vizitka. Blondýnka ale nedbá pouze na svůj zevnějšek, ale stará se o své tělo i zevnitř. Dlouhá léta poctivě cvičí jógu, zdravě se stravuje a myslí i na svou duši. Díky tomu je s sebou vyrovnaná a sebevědomí z ní jen tak srší na všechny strany. Není divu, že nemá problém zveřejňovat na sociálních sítích i pikantnější fotky. Vždyť, rozhodně má co ukázat. Na rozdíl od některých kolegyň ze showbyznysu však její pikantní záběry nepůsobí vulgárně či nechutně. Pokud i na záběrech odhodí oblečení či spodní prádlo, vždy je to decentní.

https://www.instagram.com/p/BvOeWnMgGvZ/

Nuž, a tak působí i fotka, kterou se nejnověi pochlubila na svém Instagramu. "Aha, tohle se mi tu právě připletlo do cesty ve fotoarchivu. Pamatujete? Vrrr. Jinak, nechápu, proč jsem si ty šaty nenechala. Takové ty "na lítačku", do potravin, na rodičovské sdružení... Prostě praktické a nenápadné. Mňam," napsala k snímku, na níž pózuje v dráždivých průsvitných šatech. Ty odhalují nejen její kalhotky, ale také nahé prsa. Dara je totiž známá tím, že podprsenky nepatří k jejím oblíbeným kouskům a často je nechává doma. No, a její fanoušci, zejména mužská část, se na to určitě nestěžují. Co říkáte?

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě