Dámy, inspirujte se Lucií Sládečkovou při letním líčení a budete nezapomenutelné!

Známá vizážistka a make-up artistka Lucie Sládečková se barev rozhodně nebojí. Na své tváři, ale i na tváři svých zákaznic nejčastěji používá výrazné barvy, ty jsou právě na léto jako stvořené!

Lucid jste v minulosti mohli vidět v pořadu Nákupní maniačky, kde líčila soutěžící podle jejich vlastních představ, když jí však nechali volnou ruku, vidět jste mohli výrazné barvy, které Lucie miluje. Rada je používá i sama na sobě - vidět ji s tmavým nebo přirozeným líčením je rarita. Její líčení je jako stvořené na léto. Podívejte se sami!

Napodobit její profesionální práci je skutečnou výzvou, pokud se líčíte samy, můžete se alespoň inspirovat škálou barev, které známá vizážistka používá. V létě je to zejména kombinace více stínů - kombinovat se nebojí například růžovou s modrou, přidat žlutou a lesklé prvky. Její poznávacím znamení jsou dlouhé linky, které bývají také často barevné. Toto líčení můžeme nazvat extravagantním a pravděpodobně ho zvolíte spíše na večer. Kdy je lepší čas než si na své tváři vyzkoušet všechny tyto barvy než v létě?