Magic Mike

Milovaný Channing Tatum, když měl od sexy muže daleko: Za mlada byste o něj neopřeli ani kolo!

Dnes je, chválabohu, vše jinak.

Kdo by neznal krásného Channinga Tatuma, ze kterého jsou ženy z celého světa jednoduše naměkko. Kromě herectví působí Channing i jako producent, model a tanečník. Převážná většina si však jeho jméno spojuje se snímkem Magic Mike, kde si zahrál striptéra. Je také známo, že se zmíněným povoláním živil předtím, než se dostal k filmu. Ostatně právě tyto zkušenosti zúročil i v zmiňovaném filmu. Úloha cílevědomého striptéra, který se nechtěl celý život živit svlékáním svého oblečení, mu sedla jako ulitá a z večera do rána se z něj stala "áčková" celebrita. K tomu významně dopomohlo i tělo vysportované a svalnaté tělo s vyrýsovanými cihličkami na břiše. Do scénáře komedie se promítly i Channingove osobní zkušenosti, když si v mládí přivydělával pár měsíců jako exotický tanečník.

Na světlo světa nakonec pronikly videa a fotografie z tohoto období a musíme uznat, že talentovaný herec se za ty roky změnil na nepoznání - samozřejmě k lepšímu. Na fotografii sice vidět, že jeho obličej rozhodně stál už tehdy za to, avšak odbarvené vlasy a piercing na obočí mu na kráse příliš nepřidávali. A to nemluvíme o nevábném bílém zadku a vychrtlé postavě, která se s tou jeho současnou ani nedá srovnat. Inu, všichni jsme nějak museli začít.

Channing Tatum vo svojej skutočnej striptérskej kariére Channing Tatum vo svojej skutočnej striptérskej kariére Zdroj: profimedia.sk

Sledujeme sociální sítě