Oblíbení herci ze Soudní síně jako je neznáte: Takto vypadají v reálném životě!

Znáte je jako cílevědomé právníky či soudce, kteří řeší mnoho zajímavých sporů a snaží se najít pravdu. Vždy dokonale oblečení a se skvělou vizáží. Ale jak vypadají oblíbení herci v soukromém životě?

Soudní síň byla vždy neodmyslitelnou součástí naší televize. Diváci si ji okamžitě oblíbili nejen pro zajímavé případy, ale i proto, že se z ní mohou mnohé naučit. Záměrem dramaturgie formátu je totiž osvěta v oblasti občanských práv, dědických sporů v oblasti rozvodového řízení, svěřování péče o nezletilé, osvěta v pracovně-právních či majetkových sporech, poučení v rámci trestně-právních činů a mnoho dalších.

Během natáčení panuje ve studiu vždy skvělá atmosféra a z herců se za ta léta stala nerozlučná partie v pracovním, ale i soukromém životě. Renáta Názlerová, Alfonz Richter, Ela Melchová či Petra Palevičová patří mezi hlavní obličeje Soudní síně, ale diváci je znají pouze jako cílevědomé právníky či soudce ve formálním oblečení. Jak ale vypadají v reálném životě, si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii.

Sledujte Soudní síň od pondělí do pátku odpoledne na JOJ Family!