nevesty

Svatby známých Slovenek: Která nevěsta byla nejkrásnější?

Léto je jako stvořené pro svatby. To si zřejmě řekli i mnohé známé tváře, které nedávno vstoupily do stavu manželského.

Letošní léto už zažilo několik svateb, o kterých se psalo a jednoduše se jim nedalo vyhnout. Zatímco některé známé dvojice vsadili na pohádkový a okázalý obřad, jiné si pověstné slovíčko "ano" řekli v tajnosti. Podívejte se na ty nejzajímavější svatební šaty a rozhodněte, které jsou podle vás nej?

Adela Vinczeová

Jednoznačně nejočekávanější svatbou byla ta Adelina s Viktorem. Moderátorka se všemi "vybabrala", když se tajně vydala den před oficiálním datem svatby. Šaty jí ušila slovenská návrhářka Michaela Luptáková a naší top moderátorce to opravdu velmi přistálo.

Zdroj: Instagram

Alexandra Rozborilová

Tajnou svatbou doslova šokoval moderátor Vilo Rozboril, který si na intimním obřadu vzal za ženu dermalogičku Alexandru. Oba byli již v minulosti oddáni, takže na nějaké okázalosti si nepotrpěli. Dokonce i nevěsta zvolila elegantní bílé koktejlové šaty s výrazným květinovým motivem.

Zdroj: facebook

Petra Sliacka

Druhá vicemiss Slovensko z roku 2015 a nositelka titulu nejkrásnější Evropanka už pár týdnů nosí příjmení Sliacka. Provdala se za svou dlouholetou lásku a věru svatba to byla velkolepá až pohádková. Už na šatech od Atelier Pronovias Norte vidět, že tady se věru na ničem nešetřilo...

Zdroj: Instagram

Kristína Ďuricová

Tajnou svatbou před pár dny překvapil i populární zpěvák Adam Ďurica. Jeho vyvolenou se stala dlouholetá přítelkyně Kristína.

Zdroj: facebook

Monika Šebová

Společný život zpečetili svatbou i moderátorka Krimi novin Monika Bruteničová, která se provdala za Martina Šeba. Monika měla na sobě krásné jednoduché bílé šaty, ve kterých vynikla její super postava. Po obřadu v Bratislavě se svatebčané letecky přesunuly do Cannes, kde se konala luxusní svatební hostina.

Zdroj: Instagram/Topstar.sk

Zuzana Kovačič Hanzelová

Nejčerstvějšími novomanželi jsou redaktoři zpravodajství Zuzana Hanzelová a Michal Kovačič. Atraktivní blondýna měla na sobě velmi jednoduché bílé šaty s dlouhým závojem, které jí moc slušely.

Zdroj: facebook

Sledujeme sociální sítě